top of page

Personvernerklæring

Non-Dom Cyprus respekterer ditt personvern og er forpliktet til å være åpen og transparent med vår behandling av dine personopplysninger. Vi har implementert praksis som er utviklet for å beskytte personvernet ditt, ved å bruke passende sikkerhetstiltak og kontroller for å minimere og redusere enhver uautorisert tilgang, avsløring, ødeleggelse eller endring av dine personlige data.

 

Hvis du sender inn identifiserende informasjon til nettstedet vårt, godtar du vår bruk av slik informasjon som beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

Hvilken informasjon beholder vi?

 

Non-Dom Cyprus vil samle informasjon og dokumentasjon for å personlig identifisere, kontakte eller lokalisere deg, og kan samle informasjon fra tredjeparter og andre kilder som vil hjelpe oss med å tilby våre tjenester effektivt.

 

Personopplysninger vi kan inneha inkluderer følgende:

  • Navn, adresse og kontaktinformasjon

  • Yrke

  • Fødselsdato

  • Bankkontoopplysninger for innskudd, arkiveringsgebyrer og betaling av kontoer

  • Detaljer om tjenestene som tilbys av Non-Dom Cyprus

Non-Dom Cyprus vil ikke samle inn unødvendige personopplysninger fra deg og vil behandle informasjonen din i samsvar med lov- og forskriftskrav.

 

Hvorfor beholder vi din personlige informasjon?

 

Vi stoler på følgende juridiske grunnlag for å behandle informasjonen din:

  • Overholdelse av lov eller forskrift – vi kan samle inn og bruke personopplysningene dine for å overholde lover og forskrifter.

  • Kontraktsutførelse – vi kan samle inn og bruke din personlige informasjon for å inngå en kontrakt med deg eller utføre en kontrakt med deg.

  • Legitime forretningsinteresser – vi kan samle inn og bruke personopplysningene dine for å fremme våre legitime forretningsinteresser som å forbedre tjenestene våre, nettsidene og for journalføringsformål

  • Samtykke – vi vil kun bruke din personlige informasjon i henhold til juridiske og regulatoriske krav, se "Hva er dine rettigheter" nedenfor.

 

Når du spør om eller mottar juridiske tjenester, registrerer vi informasjon om deg, hovedsakelig for å vurdere dine behov for juridiske tjenester. Hvis du blir klient hos Non-Dom Kypros, bruker vi informasjonen til å yte juridiske tjenester.

 

Vi bruker også og kan avsløre informasjonen din til—

  • vurdere andre henvendelser du spør oss om

  • hjelpe oss med å utvikle og identifisere produkter og tjenester som kan interessere deg

  • fortelle deg om våre produkter og tjenester (med mindre du har bedt oss om det) eller anbefale lovlige produkter og tjenester

  • opprettholde vårt forhold til deg

  • gjennomføre markeds- eller kundetilfredshetsundersøkelser

  • utføre vår interne administrasjon og drift, inkludert regnskap, rapportering, risikostyring, journalføring, arkivering, systemutvikling og testing og opplæring av personalet, og

  • overholde lov- eller forskriftskrav.

 

Innsamling av informasjon er avgjørende for å fastsette dine behov og for at vi skal kunne tilby våre tjenester. Uten din informasjon ville vi ikke kunne gi deg informasjon om våre produkter og tjenester.

 

Avslører vi din personlige informasjon til noen?

 

Fra tid til annen kan det hende vi må avsløre noe av informasjonen din til følgende typer organisasjoner (inkludert enkeltpersoner):

  • Dine agenter, inkludert andre juridiske rådgivere.

  • Din bobestyrer, administrator, bobestyrer, verge eller advokat.

  • Reguleringsorganer, offentlige etater, rettshåndhevende organer og domstoler.

  • Andre parter er vi lovpålagt å utlevere informasjon til.

Vi tar alle rimelige skritt for å sikre at den personlige informasjonen vi beholder er oppdatert, nøyaktig, fullstendig og sikkert vedlikeholdt.

 

Vi bruker sikkerhetsprosedyrer for å beskytte all personlig informasjon vi har. Tilgang til og bruk av personopplysninger er hensiktsmessig begrenset for å forhindre misbruk eller ulovlig utlevering av informasjonen.

 

Hvis du har noen bekymringer angående fullstendigheten eller nøyaktigheten av informasjonen som lagres om deg, vil Non-Dom Cyprus ta de nødvendige skritt for å korrigere den.

 

Hvor lagrer vi informasjonen din?

 

Informasjonen vi samler inn fra deg lagres innenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet ("EØS"), men kan også overføres til og behandles i et land utenfor EØS. Enhver slik overføring av dine personopplysninger vil bli utført i samsvar med gjeldende lover.

 

Informasjon samlet inn av vår ISP

 

Som de fleste Internett-leverandører (ISP), for å gi deg tilgang til nettstedet vårt, må vår ISP samle inn noe informasjon om deg. Denne informasjonen gjøres tilgjengelig for oss.

 

Når du leser eller laster ned informasjon fra nettstedet vårt, samler vår ISP inn følgende informasjon om deg?

  • Internett-adressen din;

  • ditt domenenavn, hvis aktuelt; og

  • dato og klokkeslett for ditt besøk på nettstedet vårt

 

Vår ISP samler også inn informasjon som sidene våre brukere har tilgang til, dokumentene de laster ned, lenker fra andre nettsteder de følger for å komme til nettstedet vårt, og hvilken type nettleser de bruker. Denne informasjonen er imidlertid anonym og brukes kun til statistikk- og nettstedutviklingsformål.

 

Bruk av informasjonskapsler

 

For å forbedre nettstedet vårt er vi opptatt av å forstå bedre hvilke deler av nettstedet vårt du synes er mest nyttige og interessante.

 

"Cookies" lar nettstedet vårt lagre tokens med informasjon i nettleseren din. De gir nettleseren din en identifikator som brukes av nettstedet vårt mens du er på det. Informasjonskapsler hjelper oss å identifisere hvilke områder av nettstedet vårt som er populære basert på trafikk til disse områdene.

 

Bruk av informasjonskapsler er nå standard operasjonsprosedyre for de fleste nettsteder. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å samle inn anonym informasjon om brukere kun for statistiske formål. Informasjonskapsler brukes ikke til å fastslå eller spore identiteten til noen bruker. Denne nettsiden vil ikke lagre personlig informasjon som e-postadresser eller andre detaljer i en informasjonskapsel. Vi bruker økt (ikke permanente) informasjonskapsler.

 

De fleste nettlesere er satt opp til å akseptere informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan det hende du kan endre innstillingene i nettleseren din for å nekte alle informasjonskapsler eller for å varsle deg hver gang en informasjonskapsel sendes til datamaskinen din, slik at du kan velge om du vil godta den eller ikke.

 

Gjennom vår ISP og ved å bruke informasjonskapsler kan vi identifisere nettleseren din, men ikke deg.

 

Hvor lenge beholder vi denne informasjonen?

 

Vi vil bare oppbevare opplysningene dine så lenge det er nødvendig. Hvor lenge vi oppbevarer personopplysningene dine vil variere og er avhengig av:

  • Formålet som vi har personopplysningene dine til – vi må oppbevare dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet og med hensyn til eventuelle kontraktsmessige forpliktelser

  • Juridiske eller regulatoriske forpliktelser – vi må oppbevare visse personopplysninger i minimumsperioder fastsatt i lov eller forskrift.

Hvis du ber oss om å fjerne deg fra markedsføringslisten vår, kan vi oppbevare dine personlige opplysninger på en "valgt bort"-liste for å sikre at vi ikke markedsfører til deg igjen.

 

Dine personopplysninger vil oppbevares i maksimalt 5 år.

 

Hva er dine rettigheter?

 

Du har visse rettigheter med hensyn til informasjonen vi har knyttet til deg:

  • Rett til innsyn: Du har rett til å be om informasjon om personopplysningene vi har om deg, formålene dataene behandles og få en kopi av dem når som helst. På forespørsel skal informasjon gis til deg uten opphold og senest innen en måned etter mottak. Vi kan forlenge dette med ytterligere to måneder hvis forespørselen er kompleks og mange, men vil informere deg om dette.

  • Rett til portabilitet: Du har rett til å innhente og gjenbruke dine personopplysninger til dine egne formål på tvers av ulike tjenester. Når NON-DOM CYPRUS behandler dine personopplysninger på automatiserte måter basert på ditt samtykke eller basert på en avtale, har du rett til å få en kopi av dataene dine overført til deg eller til en utpekt part. Dette inkluderer kun personopplysningene du har sendt til oss.

  • Rett til retting: Du har rett til å be om retting av dine personopplysninger dersom de er uriktige eller ufullstendige.

  • Rett til å bli glemt: Du har rett til å kreve at vi sletter dine personopplysninger dersom vår fortsatte bruk av dem ikke er berettiget under spesifikke omstendigheter, inkludert: der det ikke lenger er nødvendig i forhold til formålet som det ble samlet inn/behandlet for, når du trekker tilbake samtykket, når du protesterer mot behandlingen og det ikke er noen overordnet legitim interesse for å fortsette behandlingen, for å overholde en juridisk forpliktelse eller hvis opplysningene ble behandlet ulovlig. Det er noen spesifikke omstendigheter der retten til sletting ikke gjelder.

  • Rett til å begrense behandlingen: I noen tilfeller, der du kanskje ikke har rett til å kreve at vi sletter dine personopplysninger, kan du ha rett til å begrense formålene vi kan bruke informasjonen din til.

  • Rett til å trekke tilbake ditt samtykke til behandling: Du har rett til å trekke tilbake samtykket du har gitt oss for å la oss behandle dine personopplysninger eller motta materiale fra oss

  • Rett til å protestere mot direkte markedsføring: Du har rett til å protestere mot direkte markedsføring, inkludert profileringsanalyse laget for direkte markedsføringsformål.

Hvordan kan du utøve dine rettigheter?

For å utøve disse rettighetene, for å be om en forespørsel om tilgangstilgang eller hvis du har noen bekymringer angående vår bruk av din personlige informasjon, vennligst kontakt vår personvernansvarlig på info@nondomcyprus.com

Du kan også kontakte Office of the Commissioner for Personal Data Protection, der er tilsynsmyndigheten i Republikken Kypros for implementering og håndhevelse av databeskyttelsesloven.

Nettsted: http://www.dataprotection.gov.cy

Adresse: 1 Iasonos str., 1082 Nicosia, POBox 23378, 1682 Nicosia.

Tlf: +357 22818456 Fax: +357 22304565

E-post: commissioner@dataprotection.gov.cy

bottom of page