top of page

Fortrolighedspolitik

Non-Dom Cyprus respekterer dit privatliv og er forpligtet til at være åben og gennemsigtig med vores behandling af dine personlige data. Vi har implementeret praksis, der er designet til at beskytte dit privatliv, ved at anvende passende sikkerhedsforanstaltninger og kontroller for at minimere og afbøde enhver uautoriseret adgang, videregivelse, ødelæggelse eller ændring af dine personlige data.

 

Hvis du indsender identificerende oplysninger til vores hjemmeside, accepterer du vores brug af sådanne oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

 

Hvilke oplysninger opbevarer vi?

 

Non-Dom Cyprus vil indsamle information og dokumentation for personligt at identificere, kontakte eller lokalisere dig, og kan indsamle oplysninger fra tredjeparter og andre kilder, som vil hjælpe os med at tilbyde vores tjenester effektivt.

 

Personlige oplysninger, vi måtte have, omfatter følgende:

  • Navn, adresse og kontaktoplysninger

  • Beskæftigelse

  • Fødselsdato

  • Bankkontooplysninger for indskud, indleveringsgebyrer og betaling af konti

  • Detaljer om de tjenester, som Non-Dom Cyprus har leveret til dig

Non-Dom Cyprus vil ikke indsamle unødvendige personlige data fra dig og vil behandle dine oplysninger i overensstemmelse med lovmæssige og regulatoriske krav.

 

Hvorfor opbevarer vi dine personlige oplysninger?

 

Vi stoler på følgende juridiske grunde til at behandle dine oplysninger:

  • Overholdelse af lov eller regulering – vi kan indsamle og bruge dine personlige oplysninger for at overholde love og regler.

  • Kontraktudførelse – vi kan indsamle og bruge dine personlige oplysninger til at indgå en kontrakt med dig eller udføre en kontrakt med dig.

  • Legitime forretningsinteresser – vi kan indsamle og bruge dine personlige oplysninger for at fremme vores legitime forretningsinteresser, såsom at forbedre vores tjenester, websteder og til registreringsformål

  • Samtykke – vi vil kun bruge dine personlige oplysninger i henhold til lovmæssige og regulatoriske krav, se venligst 'Hvad er dine rettigheder' nedenfor.

 

Når du forespørger om eller modtager juridiske tjenester, registrerer vi oplysninger om dig, primært for at vurdere dine krav til juridiske tjenester. Hvis du bliver klient hos Non-Dom Cypern, så bruger vi oplysningerne til at levere juridiske tjenester.

 

Vi bruger også og kan videregive dine oplysninger til-

  • overveje andre henvendelser, du spørger os om

  • hjælpe os med at udvikle og identificere produkter og tjenester, der kan interessere dig

  • fortælle dig om vores produkter og tjenester (medmindre du har bedt os om det) eller anbefale lovlige produkter og tjenester

  • bevare vores forhold til dig

  • udføre markeds- eller kundetilfredshedsundersøgelser

  • udføre vores interne administration og operationer, herunder regnskab, rapportering, risikostyring, journalføring, arkivering, systemudvikling og test og uddannelse af personale, og

  • overholde lovgivningsmæssige eller regulatoriske krav.

 

Indsamling af dine oplysninger er afgørende for at fastlægge dine krav og for at vi kan levere vores tjenester. Uden dine oplysninger ville vi ikke være i stand til at give dig information om vores produkter og tjenester.

 

Videregiver vi dine personlige oplysninger til nogen?

 

Fra tid til anden kan vi være nødt til at videregive nogle af dine oplysninger til følgende typer organisationer (herunder enkeltpersoner):

  • Dine agenter, herunder andre juridiske rådgivere.

  • Din bobestyrer, administrator, kurator, værge eller advokat.

  • Tilsynsmyndigheder, offentlige myndigheder, retshåndhævende myndigheder og domstole.

  • Andre parter er vi ved lov forpligtet til at videregive oplysninger til.

Vi tager alle rimelige skridt for at sikre, at de personlige oplysninger, vi opbevarer, er aktuelle, nøjagtige, fuldstændige og sikkert vedligeholdt.

 

Vi bruger sikkerhedsprocedurer til at beskytte alle personlige oplysninger, vi har. Adgang til og brug af personlige oplysninger er passende begrænset for at forhindre misbrug eller ulovlig videregivelse af oplysningerne.

 

Hvis du er i tvivl om fuldstændigheden eller nøjagtigheden af de oplysninger, der opbevares om dig, vil Non-Dom Cyprus tage de nødvendige skridt til at rette dem.

 

Hvor opbevarer vi dine oplysninger?

 

De oplysninger, som vi indsamler fra dig, opbevares inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"), men kan også overføres til og behandles i et land uden for EØS. Enhver sådan overførsel af dine personlige data vil blive udført i overensstemmelse med gældende love.

 

Oplysninger indsamlet af vores internetudbyder

 

Ligesom de fleste internetudbydere (ISP'er), for at give dig adgang til vores hjemmeside, skal vores internetudbyder indsamle nogle oplysninger om dig. Disse oplysninger stilles til rådighed for os.

 

Når du læser eller downloader oplysninger fra vores hjemmeside, indsamler vores internetudbyder følgende oplysninger om dig?

  • din internetadresse;

  • dit domænenavn, hvis det er relevant; og

  • dato og tidspunkt for dit besøg på vores hjemmeside

 

Vores internetudbyder indsamler også oplysninger såsom de sider, vores brugere har adgang til, de dokumenter, de downloader, links fra andre websteder, de følger for at komme til vores websted, og den type browser, de bruger. Disse oplysninger er dog anonyme og bruges kun til statistiske og hjemmesideudviklingsformål.

 

Brug af cookies

 

For at forbedre vores hjemmeside er vi ivrige efter at forstå bedre, hvilke dele af vores hjemmeside du finder mest nyttige og interessante.

 

"Cookies" giver vores hjemmeside mulighed for at gemme tokens af information i din browser. De giver din browser en identifikator, som bruges af vores hjemmeside, mens du er på den. Cookies hjælper os med at identificere, hvilke områder af vores hjemmeside, der er populære baseret på trafik til disse områder.

 

Brugen af cookies er nu standardproceduren for de fleste websteder. Denne hjemmeside bruger cookies til kun at indsamle anonyme oplysninger om brugere til statistiske formål. Cookies bruges ikke til at bestemme eller spore nogen brugers identitet. Denne hjemmeside gemmer ikke personlige oplysninger såsom e-mailadresser eller andre detaljer i en cookie. Vi bruger session (ikke permanente) cookies.

 

De fleste internetbrowsere er sat op til at acceptere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du muligvis ændre indstillingerne i din browser for at afvise alle cookies eller give dig besked, hver gang en cookie sendes til din computer, hvilket giver dig valget om at acceptere den eller ej.

 

Gennem vores internetudbyder og ved at bruge cookies kan vi identificere din webbrowser, men ikke dig.

 

Hvor længe opbevarer vi disse oplysninger?

 

Vi opbevarer kun dine oplysninger så længe det er nødvendigt. Hvor længe vi opbevarer dine personlige oplysninger vil variere og afhænger af:

  • Det formål, som vi har dine personoplysninger til – vi skal opbevare dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet og med hensyn til eventuelle kontraktlige forpligtelser

  • Juridiske eller regulatoriske forpligtelser – vi skal opbevare visse personlige oplysninger i minimumsperioder, der er fastsat i lov eller regulering.

Hvis du beder os om at fjerne dig fra vores markedsføringsliste, kan vi opbevare dine personlige oplysninger på en "fravalgt"-liste for at sikre, at vi ikke markedsfører til dig igen.

 

Dine personoplysninger opbevares i maksimalt 5 år.

 

Hvad er dine rettigheder?

 

Du har visse rettigheder med hensyn til de oplysninger, vi har om dig:

  • Ret til indsigt: Du har til enhver tid ret til at anmode om oplysninger om de personoplysninger, vi har om dig, de formål, dataene behandles og få en kopi af dem. Efter anmodning skal oplysningerne gives til dig uden forsinkelse og senest inden for en måned efter modtagelsen. Vi er i stand til at forlænge dette med yderligere to måneder, hvis anmodningen er kompleks og talrig, men vil informere dig herom.

  • Ret til portabilitet: Du har ret til at indhente og genbruge dine personlige data til dine egne formål på tværs af forskellige tjenester. Når NON-DOM CYPRUS behandler dine personoplysninger automatisk baseret på dit samtykke eller baseret på en aftale, har du ret til at få en kopi af dine data overført til dig eller til en udpeget part. Dette omfatter kun de personoplysninger, du har indsendt til os.

  • Ret til berigtigelse: Du har ret til at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, hvis de er forkerte eller ufuldstændige.

  • Ret til at blive glemt: Du har ret til at kræve, at vi sletter dine personoplysninger, hvis vores fortsatte brug af dem ikke er berettiget under særlige omstændigheder, herunder: hvor det ikke længere er nødvendigt i forhold til det formål, hvortil de blev indsamlet/behandlet, når du trækker samtykket tilbage, når du gør indsigelse mod behandlingen af det, og der ikke er nogen tungtvejende legitim interesse i at fortsætte behandlingen, for at overholde en juridisk forpligtelse, eller hvis oplysningerne er blevet behandlet ulovligt. Der er nogle særlige omstændigheder, hvor retten til sletning ikke gælder.

  • Ret til at begrænse behandlingen: I nogle tilfælde, hvor du muligvis ikke er berettiget til at kræve, at vi sletter dine personlige oplysninger, kan du være berettiget til at begrænse de formål, som vi kan bruge dine oplysninger til.

  • Ret til at trække dit samtykke til behandling tilbage: Du har ret til at trække det samtykke tilbage, du har givet os for at tillade os at behandle dine personoplysninger eller modtage materiale fra os

  • Ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring: Du har ret til at gøre indsigelse mod direkte markedsføring, herunder profilanalyse lavet til direkte markedsføringsformål.

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?

For at udøve disse rettigheder, for at anmode om en subjektadgangsanmodning eller hvis du har nogen bekymringer vedrørende vores brug af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte vores fortrolighedsansvarlige på info@nondomcyprus.com

Du kan også kontakte Office of the Commissioner for Personal Data Protection, hvori er tilsynsmyndigheden i Republikken Cypern for implementering og håndhævelse af databeskyttelseslovgivningen.

Hjemmeside: http://www.dataprotection.gov.cy

Adresse: 1 Iasonos str., 1082 Nicosia, POBox 23378, 1682 Nicosia.

Tlf.: +357 22818456 Fax: +357 22304565

E-mail: commissioner@dataprotection.gov.cy

bottom of page